Sjoerd Derine

Solitude

Ruben Chi | De Nieuwe Oost
wo 12 jan ’22 20:30 - 21:30
Over de caleidoscoop aan emoties en confrontaties met jezelf in eenzaamheid
wo 12 jan ’22
20:30 - 21:30
  • wo 12 jan ’22
    20:30 - 21:30
    Pand P Grote Zaal

In Solitude toont choreograaf en dansmaker Ruben Chi de hoogtes en dieptes van stilte en eenzaamheid, als mens én als kunstenaar. Want in 2020 viel de wereld even stil. Chi merkte: in die stilte blijft alleen je eigen stem over. De vraag is, wie durft te luisteren - en wie loopt ervoor weg?

In Solitude neemt de 20-jarige hiphop/battle danser Joley Groeizaam je mee op een inner journey. Een expressieve hiphop-danssolo over de caleidoscoop aan emoties en confrontaties met jezelf in eenzaamheid. En de kracht die schuilt in de confrontatie met je eigen stilte.

Ruben Chi
Ruben Chi is een Arnhemse bewegingskunstenaar en choreograaf. Deze baanbrekende interdisciplinair artiest zoekt in zijn werk steeds de grens op tussen beweging en muziek. Vijf keer op rij won hij de internationale danscompetitie Juste Debout Holland en is hij tevens winnaar van het befaamde Summer Dance Forever festival. Met Soulcypher bouwt Chi in Arnhem aan een duurzame hiphopdansgemeenschap.

  • excl. pauzeconsumptie

Ten gevolge van de aangescherpte coronamaatregelen is deze voorstelling definitief geannuleerd. Kaarthouders ontvangen bericht via e-mail.

''Solitude is schitterend, hypnotiserend en rauw.''

Leeuwarder Courant

Coronatoegangsbewijs

Voor je bezoek aan de voorstelling heb je een geldig coronatoegangsbewijs en identiteitsbewijs nodig. 

Meer informatie over alle coronamaatregelen