Koen Hauser

Uit het hoofd

Loes Luca
vr 24 jun ’22 20:00 - 21:25
Over een leven dat lijkt op dat van Loes Luca
vr 24 jun ’22
20:00 - 21:25
  • vr 24 jun ’22
    20:00 - 21:25
    Philipszaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Uit Het Hoofd is een voorstelling over een leven dat lijkt op dat van Loes Luca. Toevallig speelt diezelfde Loes Luca een actrice die haar leven beschouwt. Ze wordt bijgestaan door een jonge actrice die haar souffleuse speelt en daarom Oortje wordt genoemd.  

Er woont een kind met haar 22-jarige vader ‘waar iets mee is’ en haar 19-jarige moeder ‘die er ook niks aan kan doen’ op de achterkamer bij opoe in het naoorlogse Rotterdam. 

Toen het kind zes weken was, tekende haar vader een snor op haar gezicht, waar de familie erg om moest lachen. De baby dacht: oh, ze lachen. Dan is het al bepaald. Ik word artiest. Nou, vooruit dan maar.

In Uit Het Hoofd, een nieuw toneelstuk van Maria Goos, zoekt een actrice absoluut geen antwoord op de vraag: wie ben ik, maar ze krijgt dat antwoord toch.

  • Vrienden van het Parktheater bezoeken deze voorstelling voor een speciale prijs. Nog geen Vriend? Lees hier meer informatie

Nieuw programma 2022/2023

Het nieuwe theaterprogramma komt eraan!
Op zaterdag 25 juni start de kaartverkoop, vanaf 16 juni kun je alvast een kijkje nemen in het programma. 

Meer info