Naakt - Nuda Veritas

Isabelle Beernaert
di 15 feb ’22 20:00 - 21:10
Puur, eerlijk, transparant, rauw
di 15 feb ’22
20:00 - 21:10
  • di 15 feb ’22
    20:00 - 21:10
    Hertog Jan Zaal

Isabelle Beernaert weet met haar dans je hart te raken. Na Le Temps perdu en Laat Me is Naakt haar elfde choreografie..

Beernaert staat bekend om haar vermogen om het alledaagse, gewone leven te vertalen naar prachtige choreografieën. Haar werk laat zien wat iedereen doormaakt en op een bepaald moment in het leven voelt. Herken jezelf in de verhalen die Isabelle op het podium vertelt.

Na een leven lang choreograferen heeft Isabelle Beernaert haar volledig eigen, unieke danstaal ontwikkeld. En voor deze speciale editie geeft Isabelle voor het eerst helemaal bloot wat de betekenis is van die taal en wat haar gedreven heeft om dit stuk te maken. Aan de hand van de choreografie, uitgebeeld door haar dansers en daarbij de toelichting van Isabelle zelf, word je nog dieper meegenomen in het verhaal van Naakt-Nuda Veritas.

Deze voorstelling gaat door. 

Over Isabelle Beernaert

Isabelle Beernaert weet met haar choreografieën de harten van het publiek te raken. Ze is een unieke choreografe met het vermogen om het alledaagse, gewone leven te vertalen naar een buitengewone choreografie. Haar choreografieën brengen tot leven wat elk mens doormaakt en op een bepaald moment voelt in het leven. Het publiek kan zichzelf herkennen in het gevoel en het verhaal dat op het podium wordt uitgebeeld.

Na le Temps perdu en Laat Me is Naakt-NuDa Veritas alweer de elfde productie van gevierd choreografe Isabelle Beernaert. 

Haar opleiding aan de Koninklijke Balletschool van Vlaanderen gaf Isabelle een fundamentele klassieke en technische basis. Naast haar klassieke achtergrond, ontwikkelde Isabelle zich in moderne technieken zoals Martha Graham, Lester Horton, Limon en Matt Mattox. Ze bekwaamde zich ook in etnische dansen zoals Spaanse, Bulgaarse, Indiase en Afrikaanse, wat zij weer combineert met actuele kennis van moderne stijlen zoals Hiphop, Breakdance enzovoorts. Isabelle werkte als choreografe met en voor verschillende (inter)nationale evenementen en TV shows waaronder de internationale TV hit: So You Think You Can Dance.

Nieuw programma 2022/2023

Het nieuwe theaterprogramma is bekend en de kaartverkoop is gestart

Meer info