Jaap Reedijk

The Roaring Twenties

Släpstick
za 4 jun ’22 20:00 - 21:50
Vier deze unieke jubileumavond mee!
za 4 jun ’22
20:00 - 21:50
  • za 4 jun ’22
    20:00 - 21:50
    Hertog Jan Zaal

The Roaring Twenties: dé onovertroffen, magnifieke, chique, swingende, zingende, roerende, ontroerende, champagne proostende, crème de la antirimpelcrème belevenis van het decennium komt naar het Parktheater.

Een avond als nooit tevoren! Een jubileumvoorstelling die de gloriedagen van Släpstick even fijnzinnig als elegant laat herleven. Baad in de pracht en praal van de feestzaal in Jugendstil en zwelg in de decadentie van de upper class…

En ja, wat zou het, als de tafelpoten een beetje wankel zijn? So what, als het orgel op instorten staat? Wat nou, als de kroonluchter aan een paar losse boutjes hangt? Alles werkt prima! Nee hoor, alles is hélemaal onder controle! Er kan echt hélemaal níks misgaan! Níets kan deze daverende jubileumavond in de weg staan! Dus: doe je feestkleding aan en betreed de rode loper. The Roaring Twenties komt naar het theater en je bent van harte uitgenodigd.

Släpstick ontstond in 1997 onder de naam Wereldband en beleeft dit seizoen haar jubileum. Vanwege het 25-jarig bestaan brengt de groep een feestelijke voorstelling. Omdat Släpstick haar gehele publiek in de gelegenheid wil stellen om het jubileum mee te vieren, geeft zij in ieder theater een Bal. Een voorstelling in de vorm van een feest in de stijl van de jaren ’20 van de vorige eeuw, compleet met rode loper. Een voorstelling die eindigt in een feest met het publiek.

Uit de pers
''Släpstick biedt vermaak op wereldniveau.'' (Algemeen Dagblad ★★★★)
''Met slechts vijf spelers weten ze je naar huis te sturen met het gevoel dat je een volledige musicalcast aan het werk hebt gezien. Er zit niets anders op: ga kijken.'' (Theaterkrant)

''Het vijftal van Släpstick brengt een schitterende ode aan de grootheden van de stomme film.'' ★★★★★

NRC

Over Släpstick
Na het enorme succes van de vorige show die werd omschreven als ‘variété op lachwekkend hoog niveau’ toerde Släpstick de afgelopen jaren niet alleen in Nederland maar ook in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Denemarken, België en Nieuw-Zeeland. Släpstick won meerdere (inter)nationale prijzen zoals de Johan Kaartprijs (NL), Comedy Award Moers (D) en The Spirit Of The Fringe Award (UK).

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info