©Paulina Matusiak & Eddy Wenting

De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen

Meneer Monster
zo 29 mei ’22 13:30 - 14:40
Volkomen geschifte familievoorstelling naar de mega populaire bestseller van Andy Griffiths en Terry Denton
zo 29 mei ’22
13:30 - 14:40
  • zo 29 mei ’22
    13:30 - 14:40
    Hertog Jan Zaal
  • Je kunt kaarten kopen via de website, telefonisch en aan de balie. 
    Koop gerust nu alvast je kaarten. Mocht de voorstelling verplaatst of geannuleerd worden, dan bieden we je een alternatieve datum, tegoedbon of restitutie aan. Bekijk hier onze flexibele retourregeling

Na het grote succes van De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen, die zowel de ZAPP Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog 'stommer' stuk.

De boomhut van Andy en Terry is nu 52 verdiepingen hoog. Met zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. Een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een Opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur.

En dat is maar goed ook want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen - Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen. Zo belanden de mannen in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk, een honderd jaar durende Ninja-slakken-reis en ontmoeten ze hun grootste vijanden: groentes.

  • exclusief (pauze)consumptie

Credits

Spel Chris Koopman, Olaf van de Ven, Christiaan Bloem Script Richard Tulloch Scenografie Morgana Machado Marques, Dymph Boss

Nieuw programma 2022/2023

Het nieuwe theaterprogramma komt eraan!
Op zaterdag 25 juni start de kaartverkoop, vanaf 16 juni kun je alvast een kijkje nemen in het programma. 

Meer info