©Paulina Matusiak & Eddy Wenting

De Waanzinnige Boomhut van 52 Verdiepingen

Meneer Monster
zo 29 mei ’22 13:30 - 14:40
Volkomen geschifte familievoorstelling naar de mega populaire bestseller van Andy Griffiths en Terry Denton
zo 29 mei ’22
13:30 - 14:40
  • zo 29 mei ’22
    13:30 - 14:40
    Hertog Jan Zaal

Na het grote succes van De Waanzinnige Boomhut van 13 Verdiepingen, die zowel de ZAPP Theaterprijs als een Zilveren Krekel won, komt Meneer Monster terug met een nog 'stommer' stuk.

De boomhut van Andy en Terry is nu 52 verdiepingen hoog. Met zo mogelijk nog meer fantastische uitvindingen. Een wortelkanon met raketaandrijving, een Vermom-o-matic 5000, een Opleidingsinstituut voor Ninja-slakken, een vliegende gebakken-ei-auto en een hypermodern detectivebureau met hypermoderne detective-apparatuur.

En dat is maar goed ook want Andy en Terry moeten een groot raadsel oplossen - Meneer Grootneus is op mysterieuze wijze verdwenen. Zo belanden de mannen in een waanzinnig avontuur met een hongerige rups, een vijandig groentekoninkrijk, een honderd jaar durende Ninja-slakken-reis en ontmoeten ze hun grootste vijanden: groentes.

  • exclusief (pauze)consumptie

Credits

Spel Chris Koopman, Olaf van de Ven, Christiaan Bloem Script Richard Tulloch Scenografie Morgana Machado Marques, Dymph Boss

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info