Annemieke van der Togt

Alice in Wonderland

Nationaal Jeugd Musical Theater
vr 15 apr ’22 19:00 - 20:15
Magische familiemusical
vr 15 apr ’22
19:00 - 20:15
  • vr 15 apr ’22
    19:00 - 20:15
    Hertog Jan Zaal

Beleef het fantastische avontuur van Alice in Wonderland als familiemusical in het theater! Gespeeld door het Nationaal Jeugd Musical Theater, de grootste kweekvijver voor Nederlands musicaltalent.

Wanneer Alice het Witte Konijn achterna gaat is er geen weg meer terug: ze komt terecht in het magische en maffe Wonderland. Ze beleeft avonturen die steeds gekker worden en ontmoet merkwaardige figuren: een dodo, een grote rups, de Kolderkat, de Gekke Hoedenmaker en de Maartse Haas. Uiteindelijk keren zelfs de Hartenkoningin en haar levende kaarten zich tegen Alice! Is dit echt of allemaal een droom?

Alice in Wonderland is een familiemusical van de makers van Kruistocht in Spijkerbroek en Koning van Katoren, voor iedereen vanaf 8 jaar. De cast bestaat uit een grote groep talentvolle kinderen en jongeren van het Nationaal Jeugd Musical Theater en Rianne Peterson als de Hartenkoningin.

  • exclusief (pauze)consumptie
  • Alice in Wonderland is genomineerd voor de Leukste Tickets Publieksprijs van de Musical Awards. De publieksprijs wordt uitgereikt tijdens het Musical Awards Gala op 28 april 2022.

Credits

gebaseerd op de boeken van Lewis Carroll | script, liedteksten, muziek, regie, decor-& kostuumontwerp Elise Berends | choreografie: Ashley Veldhuyzen 

Nieuw programma 2022/2023

Het nieuwe theaterprogramma komt eraan!
Op zaterdag 25 juni start de kaartverkoop, vanaf 16 juni kun je alvast een kijkje nemen in het programma. 

Meer info