Het Grote Grand Prix Circus 2

Tom Coronel, Rob Kamphues en Rob van Gameren
vr 21 jan ’22 20:00
Gloednieuwe verhalen van achter de schermen van de autosport
vr 21 jan ’22
20:00
  • vr 21 jan ’22
    20:00
    Hertog Jan Zaal

Na het succes van de theatervoorstelling over Formule 1 komt er op veler verzoek een vervolg naar het Parktheater. Een show vol verhalen en anekdotes voor de echte Formule-1-liefhebber. 

Het Grote Grand Prix Circus 2 is een wervelende voorstelling met Rob Kamphues als spreekstalmeester, Rob van Gameren en Tom Coronel.

Kamphues, presentator van alle tv-uitzendingen rondom de formule 1, maar ook verteller, cabaretier en parttime autocoureur neemt je mee in gloednieuwe verhalen achter de schermen van de autosport. In zijn slipstream Rob van Gameren, zijn sidekick op tv en wandelende Formule-1-encyclopedie, waarvan iedereen zich afvraagt of hij écht alle uitslagen uit zijn hoofd kent en of hij echt nog bij zijn moeder woont.

Als klap op de vuurpijl geeft Tom Coronel acte de préséance, jonglerend op een circusbal. Hij vertelt waarom hij zelf de Formule 1 nét niet haalde en neemt per videochat ook een paar van zijn internationale racevrienden mee, zoals Formule-1-coureurs Rubens Barichello en Pedro de la Rosa.  

Verwacht een avond vol vuurwerk, een quiz met de zaal, het spelen op professionele race-simulatoren (iemand uit het publiek neemt het op tegen de Masked Simmer). En natuurlijk gaat het ook weer over Max. Waarom is Max zo goed? Is Max de beste van allemaal en is hij als coureur beter dan pakweg Kamphues en Coronel samen?

Ten gevolge van de coronamaatregelen gaat deze voorstelling niet door. Mogelijk wordt deze verplaatst. Kaarthouders ontvangen bericht per e-mail. 

Coronatoegangsbewijs

Vanaf 25 september heb je voor alle voorstellingen een geldig coronatoegangsbewijs nodig. 
Dit kan een negatieve testuitslag zijn, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs.

Meer informatie over alle coronamaatregelen