Hans Boddeke

Jungleprinter

Zoutmus
za 20 nov ’21 20:30 - 22:00
za 20 nov ’21
20:30 - 22:00
  • za 20 nov ’21
    20:30 - 22:00
    Philipszaal

De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.

Zoutmus is terug en met hun nieuwe voorstelling Jungleprinter gaan ze verder waar ze gebleven zijn. Ze breiden hun wereld uit en zetten alles in de tweede versnelling. Méér muziek, méér sceyenes en minder ellenlange potjes monopoly. En natuurlijk zoals altijd absurdistisch, snel, komisch, muzikaal en energiek.

Hoe gaat het met de maffia-slak? Goed? Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? We weten het niet! We weten wel dat de sceyenes steeds zullen ontsporen, dat er een hele serieuze vergadering-sceyene in zit, dat de muziek de boventoon voert en dat we nog dieper het zoute universum induiken. Zoutmus blaast je benen opeens helemaal weg. Sorry alvast.

Uit de pers
"...Dan doen ze denken aan Monthy Python, theatraler dan ze ooit geweest zijn." (Theaterkrant) 
"...uitstekende acteurs, die elkaar blindelings vinden in deze chaotisch ogende, maar stiekem strak geregisseerde onzin." (Het Parool) 

"Wie dit theaterseizoen eens echt verrast wil worden: waag de gok en stap het universum van Zoutmus binnen." ★★★★

Volkskrant

Credits

Met Colin Linnekamp, Houk van Warmerdam, Mees van Warmerdam, Thijs Felperlaan en Jules Timmers

Over Zoutmus


Zoutmus begon in 2010 op Over het IJ Festival in een container. In 2012 kwamen ze bij Orkater en maakte daar de twee eigen voorstellingen die ze met succes speelden in theaters, op Lowlands en tijdens Theaterfestival De Parade. Hun vorige show Kuikens van beton was in 2018 te zien in Pand P.

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info