wo 18 mrt ’20 - za 28 mrt ’20

Der Jungfrau gewidmet

Arno Huibers, Frans Custers en Eda
Gluren bij de buren
wo 18 mrt ’20
-
za 28 mrt ’20

Arno Huibers (acteur, bewegingskunstenaar) werkt samen met de Eindhovense danser Frans Custers en de Turkse danseres Eda aan een nieuwe dans-bewegingstheatervoorstelling, met de prikkelende titel Der Jungfrau gewidmet. Het is het derde deel van een drieluik in een tijdspanne van 24 jaar, met eerder Drenkeling en Dante's Hel.

Het is visueel aantrekkelijk theater, geïnspireerd op Butoh dans. Met beelden die in hun trage bewegingen raken en ontroeren, maar ook confronteren. Danstheater waarin twee mannen en een vrouw ieder hun eigen verleden in het heden beleven. Hun levenslijnen kruisen, beïnvloeden, botsen, om uiteindelijk in elkaar te vloeien. Ieder in een eigen bewegingstaal.

Frans: "Het zaadje is geplant, der Jungfrau gewidmet."
Arno: "Ik geef haar de jeugd terug. Uit haar jurk kruipt de rebel die van de verboden vrucht durft te eten."
Eda: "Time, time is listening, time saying it’s own name. The invisible threads between. Waiting the past to be passed."

  • entree vroegboekkorting tot 1 maart €14,- daarna €16,-
  • gratis kopje koffie/thee voor aanvang
  • locatie: Arno's Theater, Kalverstraat 11 Eindhoven

Credits

licht-en geluidsdecor Rob Bügel

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie