za 25 jan ’20 12:00 - 16:00
Speciale toegangsprijs Theaterweekend

Kunstroof

in het Parktheater
De ultieme Escape Room & Oceans 11 beleving
za 25 jan ’20
12:00 - 16:00
 • za 25 jan ’20
  12:00
  Elders
 • za 25 jan ’20
  14:00
  Elders
 • za 25 jan ’20
  16:00
  Elders

Je bent bankroet, zit aan de grond, komt niet meer vooruit. Met andere woorden: je hebt het helemaal gehad! Dan lees je over een kunsttentoonstelling in het Parktheater....

Je ziet handel in deze waardevolle kunst en bedenkt een plan om deze kunstitems te stelen. Je stelt je eigen crew samen en gaat aan de slag. Je bestudeert het bewakingsschema en zorgt ervoor dat je een rondleiding langs de tentoonstelling hebt gehad. Na deze grondige voorbereiding is het moment daar. Je zet het plan in werking. Maar na een tijdje valt het je op: er zijn meerdere kapers op de kust! Je ziet nog maar één optie, zo snel mogelijk pakken wat je pakken kan!

Los de puzzels op, ontwijk de bewakers en zorg dat jij met jouw crew zo veel mogelijk van waarde binnenhaalt! Van de makers van Moord in Dertien.

 • Ideaal groepsaantal: 4-6 personen
 • Kunstroof vindt plaats op diverse locaties in het Parktheater, de startplek is de hoofdingang 
 • Speciale prijs theaterweekend:  € 10 + €1 servicekosten = € 11

Laat je inspireren

Nationaal theaterweekend Nationaal theaterweekend

Theaterweekend 24-26 januari 2020

Kennismaken met theater voor € 10*

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie