do 30 jan ’20 17:00

Parktheater Academy

met Mystery Guest
Ben je nieuwsgierig en leergierig? Bezoek dan Parktheater Academy
do 30 jan ’20
17:00
  • do 30 jan ’20
    17:00
    Kameleon

Ben je nieuwsgierig, leergierig? Bezoek dan Parktheater Academy. Voor medewerkers van het Parktheater al jaren een begrip en sinds vorig seizoen ook toegankelijk voor het publiek.

We veranderen niet graag. Waarom zou je ook? Als de noodzaak ontbreekt, het niet helder is waarom en wat het je brengt, je niet weet hoe, er van meet af aan niet bij betrokken bent, je manager de verandering niet monitort, noch je er op beoordeelt.

Je gedrag veranderen doe je niet zomaar, zoveel is duidelijk. Maar soms móet je wel, omdat de situatie er om vraagt. Dan heb je geen keuze, stap je uit je comfortzone. Noodgedwongen, zoals onze mystery guest. Doe je het hem na, ga je mee naar zijn wereld?

Door het te beleven leer je omgaan met een verandering. Dat is de stellige overtuiging van deze spreker. Hij laat je voelen wat kwetsbaar zijn inhoudt. Hij laat je voelen waarin je sterk kunt zijn. Angst voor het onbekende maakt plaats voor lef en durf en een andere houding. Waardoor je succesvol in het leven staat. “Ik zie allerlei mensen om me heen die genoeg hebben van theorieën. Mensen willen voelen, ervaren, onderdeel uitmaken van een beleving. Bij een noodzakelijke verandering is dat precies zo. Dan wordt je met je neus op de feiten gedrukt, ben je geneigd in je comfortzone te blijven zitten. Hoe maak je de volgende stap, hoe ga je om met deze verandering? Daartoe neem ik je mee naar een andere wereld.”

Heb je het lef?


Deze mystery guest laat je niet alleen horen en zien wat een verandering teweegbrengt, maar ook ga je de verandering echt voelen en daadwerkelijk beleven. Je leert op een andere manier naar een verandering te kijken, andere houdingen aan te nemen.

  • Parktheater Academy’s vinden aan het einde van de middag plaats in de Kameleon. 

Gratis

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie