Busreis naar André Rieu

Vrijthof Maastricht
do 14 jul ’22 16:30
Het grootste zomerconcert van het jaar
do 14 jul ’22
16:30
  • do 14 jul ’22
    16:30
    Busreis

André Rieu in Maastricht. Beleef de traditionele zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

Jaarlijks wordt in de zomer het mooiste plein van Maastricht omgebouwd tot decor voor het grootste zomerconcert van het jaar. André Rieu landt traditiegetrouw in de zomer met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof van zijn geboortestad Maastricht. Hij tovert het plein om tot één grote openluchtconcertzaal.

Terrasarrangement

Start deze avond met een heerlijk driegangendiner op het terras van Theater aan het Vrijthof. Geniet daarna op het terras van de heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals. Het wordt wederom een onvergetelijke avond vol komische en ontroerende momenten. Maar vooral ook heel veel romantiek!

  • Je stapt in bij het Parktheater en reist in een comfortabele bus naar het theater in Maastricht en weer terug.
  • Het terrasarrangement is inclusief: driegangendiner met aperitief, zicht vanaf het terras van Theater aan het Vrijthof (incl. gebruik van de sanitaire voorzieningen van het theater). Drankjes zijn voor eigen rekening. Het terras is gelegen aan de zuidzijde van het Vrijthof en biedt vanuit veel plekken zicht op het podium en tv-schermen.

Open Dag Parktheater

Op zondag 4 september gaan onze deuren wagenwijd open en trakteren we jong en oud op gratis sneak previews van seizoen 22/23.

Met onder andere Kruimeltje, Rayen Panday, Assepoester, Opera Zuid, Before After en Merijn Scholten.

 

Meer info