do 9 jul ’20 16:30 - vr 10 jul ’20 01:00
Bijgeboekt

Busreis naar André Rieu

Het grootste zomerconcert van het jaar
do 9 jul ’20
-
vr 10 jul ’20
16:30 - 01:00
  • do 9 jul ’20
    16:30 - 01:00
    Elders

André Rieu keert in 2020 voor de zestiende keer terug naar thuisstad Maastricht. Beleef de traditionele zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

In de zomer van 2020 wordt het mooiste plein van Maastricht weer omgebouwd tot decor voor het grootste zomerconcert van het jaar. André Rieu landt traditiegetrouw in de zomer met zijn Johann Strauss Orkest op het Vrijthof van zijn geboortestad Maastricht. Ook dit jaar tovert Rieu het hele Vrijthof weer om tot één grote openluchtconcertzaal.

Terrasarrangement


Start deze avond met een heerlijk driegangendiner op het terras van Theater aan het Vrijthof. Geniet daarna op het terras van de heerlijke melodieën, van klassieke muziek tot meeslepende walsen, onder andere uit diverse opera’s, operettes en musicals. Het wordt wederom een onvergetelijke avond vol komische en ontroerende momenten. Maar vooral ook: heel veel romantiek!

  • Je stapt in bij het Parktheater en reist in een comfortabele bus naar het theater op locatie en weer terug.
  • Het terrasarrangement is inclusief: driegangendiner met aperitief, zicht vanaf het terras van Theater aan het Vrijthof (incl. gebruik van de sanitaire voorzieningen van het theater). Drankjes zijn voor eigen rekening. Het terras is gelegen aan de zuidzijde van het Vrijthof en biedt vanuit veel plekken zicht op het podium en tv-schermen.
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie