wo 11 dec ’19 10:00 - 20:00

Olympic Goldrush Conferentie

Urban Dansdagen
The road to Breaking at Paris 2024
wo 11 dec ’19
10:00 - 20:00
  • wo 11 dec ’19
    10:00 - 20:00
    Kameleon

Tijdens de Olympische Spelen van 2024 in Parijs ontmoeten sport en cultuur elkaar op ’s werelds grootste podium. Breakdance zal voor het eerst in de geschiedenis een onderdeel zijn van de Olympische Spelen.

Deze middag organiseert Collabros, gespecialiseerd in urban cultuur, een eerste verkenning van de weg naar Parijs. De middag staat in het teken van de dialoog tussen de verschillende belanghebbenden, die bewust of onbewust onderdeel uitmaken van de breaking infrastructuur die in de afgelopen decennia tot stand is gebracht. Vanuit de community faciliteren we het gesprek met stakeholders; sportfederaties, sportorganisaties, dansopleidingen, fondsen, overheden en sponsoren om elkaar te leren kennen en expertise te delen.

Gastsprekers

Francesco Wessels - Team NL / NOC-NSF
Peter Blange - Rotterdam Topsport
Nienke Nijenhuis - Centrum voor Topsport en Onderwijs Zuid
Jeffrey van Meerkerk - Nederlandse Algemene Danssport Bond
Paul van Dal - Nederlandse Breaking League

Aan dialoogtafels gaan aanwezigen in gesprek met opinion leaders en organisaties uit het veld zoals: The Ruggeds, HFC, And8 Judge, Cultuur Eindhoven, Haags HipHop Centrum, Dansschool Fresh, Kevin Gopie, MC Mario Bee, Andre Grekhov, Jur Bouterse, DJ Nobunaga.

Ben je op een of andere manier betrokken bij of geïnteresseerd in breakdance, urban dans & culture of danssport dan nodigen we je graag uit om deel te nemen aan deze eerste verkenning.Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie