Musical4daagse

do 27 feb ’20
09:00 - 15:30

Ouders moe van carnaval, kinderen volop energie over? Deze voorjaarsvakantie is de Musical4daagse wegens groot succes terug!

Inmiddels is de Musical4daagse in verschillende theaters in Nederland een begrip. Eerder werd deze leuke musicaltraining onder andere georganiseerd in Stadsschouwburg Haarlem, Theater de Flint in Amersfoort en Schouwburg Amstelveen. En afgelopen herfstvakantie dus in Parktheater Eindhoven.

De Musical4daagse is ontwikkeld door professionele theaterdocenten Caroline Leardini en Jeroen Heiliegers. Het unieke project geeft kinderen vanaf zes jaar de kans om in de vakantie musicalles te volgen. Met iedere groep maken de docenten binnen vier dagen een musical.

Iedereen tussen 6 tot 12 jaar met een passie voor zingen, dansen en acteren mag meedoen! Kinderen kunnen zich via de website van Musical4daagse.

  • De Musical4daagse is van 27 februari t/m 1 maart 2020
  • Opgeven kan tot 13 februari 2020
  • Let op, er is maar beperkt plaats!
  • Kosten voor vier dagen: € 137,95

Voorjaarsvakantie

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie