za 7 dec ’19 12:00

Deelnemers NK Breakdance, Hiphop Kingz & Holy Funk

Urban Dansdagen
Alleen voor deelnemende dansers
za 7 dec ’19
12:00
  • za 7 dec ’19
    12:00
    Philipszaal

Wil je als danser deelnemen aan het NK Breakdance, Hiphop Kingz en/of Holy Funk? Bestel via deze pagina je deelnemerskaart. Inschrijvingen voor de battles zijn op de dag zelf open vanaf 12.00 uur. 

NK Breakdance

Tijdens de 19e editie van het DBC NK Breakdance (Dutch B-boy Championships) strijden B-Boys en B-Girls uit het hele land om de meest prestigieuze breakdance titel van Nederland. De dansers strijden zowel solo als in crews. DBC vindt voor de derde keer plaats tijdens de Urban Dansdagen. Er wordt dit jaar gestreden in drie categorieën: Solo B-Boys, solo B-Girls en crews. Line up Dj’s, judges, Mc’s volgt spoedig.

Hiphop Kingz

Nieuw dit jaar bij de Urban Dansdagen: de battle finales van Hiphop Kingz. Urban dansers met de dansstijlen hiphop en house strijden tegen elkaar. Een internationaal jurypanel zal de dansgroepen beoordelen. 

Holy Funk

Tijdens de zesde editie van Holy Funk strijden urban dansers met allerlei dansachtergronden tegen elkaar om de winst. Op funky live muziek dansen poppers, lockers, breakers en waackers tegen elkaar.

  • Bij binnenkomst kun je, je inschrijven bij de inschrijfbalie. Vanuit daar word je naar de juiste locatie verwezen. 
  • Na afloop is er een afterparty in het Theatercafé.
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie