di 3 mrt ’20 20:30
Bijgeboekt

Comedy Vibe International XL 2

Opnieuw topcomedians exclusief naar Eindhoven
di 3 mrt ’20
20:30
  • di 3 mrt ’20
    20:30
    Philipszaal

De eerste Comedy Vibe International XL is een feit. En wat was het een succes. Daarom komt Comedy Vibe International XL terug! Zelfde concept, maar wel een compleet nieuwe line-up van topcomedians uit Amerika en Engeland. 

Ook deze keer komen de comedians exclusief naar Eindhoven voor een hilarische comedyshow. Ze zijn groot, vandaar 'XL'; normaalgesproken zijn ze te vinden in clubs waar ook grootheden als Eddie Murphy en Chris Rock zijn begonnen. Wie de comedians zijn maken we later bekend. Deze avond mag je niet missen, dus verzeker jezelf van een plek voor deze grote internationale comedy night! 

Eerste twee namen bekend
We mogen de eerste twee namen bekendmaken die vanavond aan zullen treden. 

Kane Brown (ENG) is er ook deze keer weer bij als MC. Kane Brown is een naam die wordt geassocieerd met onbegrensde en gewaagde comedy. Hij is eerlijk, energiek, snel en hilarisch. Je raakt gegarandeerd buiten adem van het lachen. Hij wordt hoog aangeschreven door zijn collega's, ze noemen hem ook wel 'the owner of the stage'. 

Tony Woods (USA) is comedian en schrijver en was al te zien in The Apollo Comedy Hour, The Bad Boys of Comedy en BET's Comic View. Daarnaast had hij zijn eigen comedy special bij Comedy Central en verscheen hij al drie keer op het legendarische Def Comedy Jam. Niet alleen in Amerika doet hij het goed, ook buiten de landsgrenzen heeft hij zichzelf bewezen. Hij treedt over de hele wereld op. 

  • Engelstalig
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie