Halloween-belevingswandeling

Parktheater Eindhoven, CKE, de Oude Spoorbaan e.v.a.
do 31 okt
19:00

Parktheater en CKE organiseren samen met de buurt in de Oude Spoorbaan op donderdag 31 oktober een spannende Halloween-belevingswandeling vol theater, muziek en dans.

De wandeling vindt plaats in de wijk de Oude Spoorbaan in Eindhoven. Het oude, monumentale Spoorhuisje aan de Hoogstraat - waar vroeger de treinen vertrokken naar de Belgische mijnen - speelt een hoofdrol tijdens de Halloween-wandeling.

Traditie
Halloween vieren is al jaren traditie in de Oude Spoorbaan. Zodra het oktober is, starten de bewoners van de buurt met de voorbereidingen voor het versieren van tuinen en huizen.
Vanuit de wens  van de wijk om Halloween nog mooier, grootser én theatraler te kunnen vieren is een samenwerking tot stand gekomen tussen de Straatkamer van de wijk, CKE en Parktheater Eindhoven.

Voor iedereen
De Halloween-wandeling zal een inclusief karakter hebben; het evenement is voor iedereen toegankelijk. Studenten van het Summa College begeleiden ouderen van de Vitalis-locaties bij het wandelen van de route. Carte Blanche betrekt mensen met een beperking bij het nieuwe Halloween-evenement.

Praktische gegevens
Donderdag 31 oktober, aanvangstijd: tussen 19.00 en 21.00 (eindtijd: 22:00 uur)
Duur van de tocht: 1 uur / Entree: gratis
Leeftijd: van jong tot oud. Voor kinderen kan de tocht op sommige plekken spannend zijn. Dit zal van tevoren duidelijk worden aangegeven, zodat deze plekken overgeslagen kunnen worden; kinderen wordt gevraagd een rood (fiets)lampje mee te nemen, waarmee ze griezels kunnen verjagen en duidelijk kunnen maken dat ze niet bang gemaakt willen worden.

Start van de route: De Straatkamer, Godfriedstraat 1, Eindhoven. Voor een plattegrond van de route en verdere informatie: zie bijgaande flyer

M.m.v. CKE, Parktheater Eindhoven, Bibliotheek Eindhoven, Carte Blanche, Stichting Theaterplan, Wildpark, Summa College, Projectkoor Werk in Uitvoering, Stadsdichter Jessica Bartels, Basisschool De Troubadour en vele anderen.
Mede mogelijk gemaakt door Buurtfonds Woonbedrijf.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie