IKIGAI: Waar ben jij goed in?

Gilde Plus Parktheater
ma 25 nov ’19
13:30 - 16:00

Hoe vaak sta je eigenlijk stil bij de vraag 'Waar ben ik goed in'? Ben jij je echt bewust van wat je aan kwaliteiten en talenten in je hebt? Waar ga jij van stralen?

In deze workshop krijg je de ruimte om te beseffen waar jij allemaal trots op kunt zijn. Ga op zoek naar de talenten en vaardigheden waar jij over beschikt en misschien nog onvoldoende bewust bent dat deze echt wel bijzonder en nodig zijn. 
Ervaar onze talenten-diamant. Ontdek hoe jouw talenten en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling jou laten schitteren. Ga naar huis met inzicht in welke talenten/vaardigheden jij voor jezelf belangrijk vindt en ontvang handvatten om jouw talenten verder te ontwikkelen.

Voor Wie?

  • iedereen die wil werken aan bewustzijn over vaardigheden en talenten 
  • iedereen die aan de slag wil met ontwikkeling van talenten / vaardigheden
  • iedereen die hulp kan gebruiken bij de vraag welke talenten dan het beste te ontwikkelen


Deze workshop is onderdeel van een reeks workshops, een initiatief van het Gilde Plus Parktheater. 

Jouw gegevens worden door de organisatie gebruikt voor het opstellen van de factuur. Door je in te schrijven voor de workshop ga je hiermee akkoord.

Onderdeel van:
Gilde Plus

Trainers

Loes Vialle: Leadership Architect. Haar passie: mensen prettig laten samenwerken door heldere communicatie en reflectie op jezelf /  je relatie met anderen -  je omgeving.

Marja van Solkema is verander-coach, projectmanager en adviseur voor ICT managers die samen met hun medewerkers het verschil willen maken voor hun klant (intern of extern).

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie