©Lina Trochez
wo 20 nov ’19 13:30 - 16:00

Workshop WHY

Gilde Plus Parktheater
wo 20 nov ’19
13:30 - 16:00

Simon Sinek onderzocht grote, inspirerende leiders en ontdekte dat mensen als Steve Jobs en Martin Luther King allemaal hun WHY als basis nemen. Zij inspireren mensen door te vertellen waarom ze doen wat ze doen, en zijn daardoor invloedrijk en succesvol. Ook jij kan mensen op deze manier inspireren. 

Deze workshop helpt je op een speelse en structurele manier jouw WHY te vinden. Zodat je weet waarom je doet wat je doet, en je duidelijk kan laten zien wie je bent en waar je voor staat. 

Deze workshop is onderdeel van een reeks workshops, een initiatief van het Gilde Plus Parktheater.
Jouw gegevens worden door de organisatie gebruikt voor het opstellen van de factuur. Door je in te schrijven voor de workshop ga je hiermee akkoord.

Onderdeel van
Gilde Plus

Trainers

Tanya Bakker: Sustainability expert. Haar passie: bijdragen aan een betere wereld door bedrijven te helpen duurzaam te ondernemen.

Nettie Wester: specialist ervarend leren. Haar passie: inzet van games om mensen te inspireren zichzelf te laten zien zoals ze echt zijn. 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie