zo 15 dec ’19 13:00 - 17:00

Familiedag

Urban Dansdagen
Kennismaken met urban dans
zo 15 dec ’19
13:00 - 17:00
 • zo 15 dec ’19
  13:00 - 17:00
  Kameleon

De Urban Dansdagen zijn leuk voor de hele familie. Maak vandaag kennis met urban dans. Doe mee met workshops, juich mee met de battles en geniet van de previews van urban- en jeugdgezelschap Don't Hit Mama.

Tussen 13.00 uur en 17.00 uur is er van alles te doen in het Parktheater. Voor kinderen tussen de 4 en 10 jaar en hun ouders. Bekijk het volledige programma hieronder. 

Programma

Er zijn zowel doorlopende activiteiten als activiteiten op diverse tijden. 

Doorlopend: 

 • Pimp my bag: kinderen kunnen hun eigen linnen tas pimpen. Tasjes krijgen ze van het Parktheater. 
 • Freerunning parcours: een speciaal parcours voor kinderen onder begeleiding van professionals. 


Diverse tijden:

 • Jeugdvoorstelling Hip Hop Hoera - 13.15 uur en 15.15 uur 
 • Urban dansworkshop voor beginners 
 • Breakdancebattles door leerlingen van dansschool On The One - 13.35 uur, 14.15 uur en 15.50 uur
 • Leuke lezing over Wat is hiphop? door danser en choreograaf André Grekhov - 14.30 uur en 16.30 uur 
 • Streetdance showcases door drie verschillende dansgroepen - 13.10 uur, 14.10 uur en 15.50 uur
 • Perfect Beat Day: drie verschillende workshops waarbij kinderen en ouders onder andere een muziekcompositie leren maken en kunnen spelen met geluid uit allerlei materialen (laptops zijn aanwezig).  


Over Hip Hop Hoera

Don't Hit Mama / Frontaal geeft vandaag een preview van de voorstelling Hip Hop Hoera. Breakdance, popping & locking en fusion voor oudere mensen? Absoluut niet! Hip Hop Hoera neemt je mee in thema’s als wie ben ik, wie is die ander? en waarom hoort hij wel bij een groepje en ikke niet? Een voorstelling over jezelf zijn, anders zijn en met elkaar zijn. 

In Hip Hop Hoera klinken allerlei soorten muziek afkomstig uit de hiphop scene. De samples zijn voor de ouders een feest van herkenning. En aan het einde mag je zelf de vloer op om lekker met de dansers te shaken en te grooven.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie