©Spencer Davis

Storytelling – Schrijf jouw heldenreis

Gilde Plus Parktheater
wo 13 nov
14:00

Stel je werkt in loondienst en je wilt voor jezelf beginnen. Of je wilt solliciteren op een nieuwe functie. Misschien wil je professioneel een heel andere richting inslaan. Je hebt ambities, maar je hebt de stap nog niet gezet.

Kun je de roep tot actie niet meer weerstaan? Kom dan naar deze workshop waarin wij je meenemen in de wereld van storytelling. Op basis van De reis van de held van Joseph Campbell maak je een begin met het beschrijven van jouw levensreis. Jouw eigen verhaal geeft inzicht in wat je nodig hebt: de sleutel naar het zetten van de eerste stap.
We bieden je handvatten om jouw eigen verhaal concreet te maken en na deze workshop in te zetten. Schrijf je verhaal en maak je ambities waar!

Deze workshop is onderdeel van een reeks workshops, een initiatief van het Gilde Plus Parktheater.
Jouw gegevens worden door de organisatie gebruikt voor het opstellen van de factuur. Door je in te schrijven voor de workshop ga je hiermee akkoord.

Onderdeel van:
Gilde Plus

Trainers

Marja van Solkema is verander-coach, projectmanager en adviseur voor ICT managers die samen met hun medewerkers het verschil willen maken voor hun klant (intern of extern)

Tanya Bakker: Sustainability expert. Haar passie: bijdragen aan een betere wereld door bedrijven te helpen duurzaam te ondernemen.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie