©Tyler Nix

IKIGAI: Waar houd jij van?

Gilde Plus Parktheater
ma 11 nov ’19
14:00 - 16:00
  • ma 11 nov ’19
    14:00 - 16:00
    Kleedkamer A7

Wat je aandacht geeft dat groeit. Er is veel angst en onzekerheid in onze westerse maatschappij. Onze huidige machtsstructuur is erop gebaseerd. Gelukkig zien we steeds meer voorbeelden van initiatieven van mensen die geloven dat het anders kan. Beter. 'Het goede doen' is werkelijk een trend aan het worden! Het goede doen maakt blij, het heeft liefde in zich. 

In deze workshop belichten wij het onderwerp liefde in al zijn gelaagdheid. Verbinden van hart tot hart zodat we met liefde en (zelf)vertrouwen de transitie naar een betere wereld versnellen. 
Nieuwsgierig? Doe ook mee met onze workshop: ga aan de slag met jouw begin, met jouw unieke ik, waar hou jij nou écht van? Hoe zorg je dat je dát meer en meer in je en om je heen hebt? Denk, voel, ervaar en praat mee over wat liefde in deze tijd aan betekenis kan winnen.
En… voel jouw invloed in de wereld van vertrouwen en liefde. 

Deze workshop is onderdeel van een reeks workshops, een initiatief van het Gilde Plus Parktheater.
Jouw gegevens worden door de organisatie gebruikt voor het opstellen van de factuur. Door je in te schrijven voor de workshop ga je hiermee akkoord.

Onderdeel van:
Gilde Plus

Trainers

Marja van Solkema is verander-coach, projectmanager en adviseur voor ICT managers die samen met hun medewerkers het verschil willen maken voor hun klant (intern of extern).

Nicole Segers: duurzaamheid met een Lach, want humor, liefde, ontspanning, trots en verwondering brengen je in beweging - letterlijk en figuurlijk.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie