vr 27 dec ’19 20:30
Bijgeboekt

Theatertour

Stuurbaard Bakkebaard
Doldrieste mix van rock, blues, trash, gospel en folk
vr 27 dec ’19
20:30
  • vr 27 dec ’19
    20:30
    Pand P Grote Zaal

Stuurbaard Bakkebaard, de legendarische Eindhovense cultband, is terug! In de originele bezetting: frontman Timo van Veen, bassist Onno Kortland en drummer Marc Koppen. Dit eigenzinnige trio is onbetwist het best bewaarde geheim van de Nederlandse muziekindustrie.

De vergelijkingen met dEUS, Beastie Boys, Tom Waits, Soulwax en Captain Beefheart worden vaak getroffen, maar uiteindelijk is het ondoenlijk deze muziek te categoriseren. Stuurbaard Bakkebaard is een genre op zich.
Hondsbrutaal, vuig, anarchistisch, krankzinnig, enerverend, vervreemdend, avant-gardistisch, grappig en ongrijpbaar, het is haast onmogelijk in woorden te vatten wat deze band ten gehore brengt. Hun doldrieste mix van rock, blues, trash, gospel en folk is een origineel brouwsel van geniale gekte dat rockt en swingt tegelijk.

  • Excl. consumptie
  • Na afloop wordt het feestje nog even voortgezet in het café met het explosieve bluesduo Drum&Beeker
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie