do 11 jun ’20 16:00 - 17:00

Breinstillers

door Frits Gubbels
Meer grip op je leven en tijd
do 11 jun ’20
16:00 - 17:00
  • do 11 jun ’20
    16:00 - 17:00
    Grote foyer

In 2017 verscheen het boek Effectieve Hulpmiddelen bij Overbelasting waarin deze hulpmiddelen, de breinstillers, eenvoudig en beknopt en op een uniforme wijze zijn beschreven. De breinstillers zijn ingedeeld in drie groepen te weten gedrag, efficiency en effectiviteit en communicatie. 

Heb jij het ook zo druk druk druk en ervaar je ook regelmatig werkdruk en stress en wil je meer grip krijgen op je tijd? Wat gaat deze workshop breinstillers je dit opleveren?
Het beoogde resultaat van deze workshop is drieledig: Waarschijnlijk een Aha-erlebnis omdat de meeste modellen en hulpmiddelen wel bekend zullen zijn, maar simpelweg niet worden toegepast. Bewustwording dat je meer grip op je leven en tijd gaat krijgen als je af en toe even stilstaat in de drukte van alle dag en een momentje van bezinning neemt. En tenslotte praktische hulpmiddelen in je dagelijkse leven, zowel zakelijk als privé.

  • Workshop Net(Anders)Werken
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie