do 26 mrt ’20 16:00 - 17:00

Holistisch en systemisch in het leven staan

door Willem Minkels
Een holistisch mensbeeld en de uitgangspunten van het systemisch werken
do 26 mrt ’20
16:00 - 17:00

Holistisch en systemisch in het leven staan: een dienende basis voor elk mens! Deze workshop gaat uit van een holistisch mensbeeld en de uitgangspunten van het systemisch werken. 

Willem Minkels neemt je graag mee op een korte reis door deze uitgangspunten. Hij legt een relatie tussen het holistisch mensbeeld, de systemische uitgangspunten en het menselijk leven. 

Wie is Willem? Zijn naam is niet het belangrijkste. Op de eerste plaats is hij een mens. Een mens zoals jij. Vanzelfsprekend geeft hij graag wat toelichting op de mens Willem Minkels. Samen met Tessa is hij eigenaar van De Roestenburgh. In dit kleinschalig opleidingscentrum verzorgt het tweetal opleidingen en workshops en begeleidt hij mensen één op één. Verder begeleid Willem (familie-)opstellingen en verzorgt lezingen en presentaties. Actief zijn binnen De Roestenburgh ervaar hij niet als werk in de gebruikelijke zin van het woord. De Chinese wijsgeer Confucius sprak zo’n 2500 jaar geleden al: “Geef me werk dat bij me past en ik hoef nooit meer te werken.” 

  • Workshop Net(Anders)Werken
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie