do 21 nov ’19 16:00 - 17:00

Workshop Net(Anders)Werken: Braingame

door Chantal van den Berg
Leer het spel van de hersenen
do 21 nov ’19
16:00 - 17:00
  • do 21 nov ’19
    16:00 - 17:00
    Grote foyer

Wat als je zou kunnen voorspellen hoe een gesprek zal eindigen? Wat als je precies weet wat je moet zeggen, zodat mensen je automatisch volgen? Wat als mensen ja zeggen tegen je bedrijf, aanbieding of product? Denk eens even na, wat zou dat voor je betekenen? 

De kracht om harten, geesten en portefeuilles te veranderen, ligt in het activeren van de hersenen. Omdat het het gesprek tussen hersenen is dat mensen op elke manier beweegt. Wanneer je leert het spel van de hersenen te spelen, krijg je meer invloed en impact. Elke techniek die communiceert met de hersenen is eenvoudig, gratis en effectief, zodat iedereen het kan doen. Ervaar het zelf in de workshop de Braingame.

Drs. Chantal van den Berg is expert in neurowetenschappen en neuromarketing. Ze schreef het boek Braingame om mensen te helpen keuzes te maken en ze in actie-modus te krijgen. 

  • Workshop Net(Anders)Werken
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie