zo 12 jan ’20 - ma 13 jan ’20

Theatertour Liefde & Geluk

Tino Martin
Na ZiggoDome en Olympisch Stadion zoekt Tino Martin het theater op
zo 12 jan ’20
-
ma 13 jan ’20
 • zo 12 jan ’20
  20:15 - 22:35
  Pauze 21:10
  Hertog Jan Zaal
 • ma 13 jan ’20
  20:15 - 22:35
  Pauze 21:05
  Hertog Jan Zaal

Na de uitverkochte ZiggoDome shows en het grote concert in het Olympisch Stadion zoekt Tino Martin dit najaar de intimiteit van het theater op.

Zoals Tino zelf zegt: 'De grote concerten in de ZiggoDome en het Olympisch Stadion zijn natuurlijk geweldig maar het theater is voor mij heel speciaal, je komt heel direct in contact met het publiek, de fans zijn dichtbij en daardoor voelt het heel persoonlijk.'

Tino Martin brak in Nederland door met de hit Jij Liet Me Vallen. Later scoorde hij hits met Later als ik groter ben en Laat me leven, in duet met Gerard Joling. Hij ontving twee Edison Awards en de Sena Performers Award. En afgelopen najaar was de zanger te zien is in het tv-programma De Beste Zangers van Nederland. Tijdens de avondvullende show speelt Tino Martin zijn grootste hits en wordt hij begeleid door zijn eigen orkest.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie