Kinderdoedag

in Pand P
do 30 mei
12:00
  • do 30 mei
    12:00 - 16:00
    Pand P
    Geweest

Dit jaar wijken we met de Kinderdoedag eenmalig uit naar Pand P. Het bekende concept, maar dan bij ons kleine zusje. 

 

Met Hemelvaart toveren we Pand P om tot een waar speelparadijs. De hele middag volop smaak & vermaak. Voor zowel de kleine als grote artiesten wordt gezorgd. In en rondom het Pand P zijn allerlei leuke activiteiten te doen voor kinderen. Ouders genieten met een hapje en drankje op het terras. 
 

Programma
Van 12.00 tot 16.00 uur is er van alles te doen. Kom cupcakes versieren, lekker knutselen of hang de circusartiest uit tijdens de circusworkshop (14.00 tot 15.00 uur). Doe mee met de workshop breakdance (om 13.00 en 15.00 uur) gegeven door The Ruggeds. Of kom langs in het Wortelrstaurant! Heb je weleens een wortel geplukt en deze een gezicht gegeven? In het Wortelrestaurant zie je overal wortels, klaar om geplukt te worden. In dit bijzondere restaurant krijgen wortels een gezicht maar wat voor een? Dat bepaal jij! Hoe smaakt het? Een gezonde en bijzondere activiteit voor kinderen en ouders van alle leeftijden.

  • Voor kinderen van 3 t/m 12 jaar geldt een toegangsprijs: je koopt een dagkaart die toegang geeft tot alle activiteiten
  • Excl. consumptie 
  • Bezoek 's avonds de nieuwe voorstelling van Wildpark
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie