Gelukswandeling (workshop)

o.l.v. Jolanda Belleflamme
vr 17 mei
-
za 15 jun
 • vr 17 mei
  13:30
  Elders
 • za 15 jun
  10:30
  Elders

Geluk is een beetje ‘maakbaar’. Dat ontdek je in de praktische workshop rondom geluk die je in het Stadswandelpark en Parktheater Eindhoven kunt volgen. 

De workshop is een mooie gelegenheid om elkaar als team op een hele andere, persoonlijke manier te leren kennen en samen te werken aan een gelukkiger leven.
De workshop, die is ontwikkeld door Geluksambassadeur Leo Bormans, auteur van The World Book of Happiness, duurt ongeveer twee en half uur en wordt begeleid door een gelukscoach die is opgeleid door Leo Bormans. De workshop vindt, afhankelijk van het weer, deels plaats in het Stadswandelpark en deels in het Parktheater.

Leo Bormans over de geluksworkshop: "Deze workshop gaat niet over ballonnen, brave spreuken of de ondergaande zon. Maakbaar geluk is wetenschappelijk aangetoond. We kunnen niemand verplichten gelukkig te zijn. We kunnen wel samen op zoek gaan naar de voorwaarden die we voor onszelf en anderen kunnen scheppen om een beetje gelukkiger door het leven te gaan. Daar gaat deze workshop over. Veel plezier alvast." 

 • We verzamelen voor deze Gelukswandeling in restaurant Smaaktheater Dertien
 • Deze gelukswandeling (workshop) kun je ook reserveren als bedrijfsincentive op een datum naar keuze
   
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie