©Stijn Ghijsen
di 29 okt ’19 17:00 - 18:30

Parktheater Academy

met Lucille Werner
di 29 okt ’19
17:00 - 18:30
  • di 29 okt ’19
    17:00 - 18:30
    Kameleon

Ben je nieuwsgierig, leergierig? Bezoek dan Parktheater Academy. Voor medewerkers van het Parktheater al jaren een begrip en sinds vorig seizoen ook toegankelijk voor het publiek. Ditmaal met Lucille Werner.  

Lucille Werner is televisie-presentatrice, programmamaakster en heeft haar eigen stichting: de Lucille Werner Foundation. Sinds 1 januari 2019 is ze in dienst van KRO-NCRV.

Lucille richt in 2006 haar eigen stichting op: De Lucille Werner Foundation. Deze stichting zet zich in om de beeldvorming van mensen met een handicap op een positieve manier te beïnvloeden. Lucille bedenkt en presenteert meerdere televisieformats, zoals de Mis(s) Verkiezing, de CAPawards, de Cappies en de jeugdserie Caps Club. In 2019 bedenkt ze een nieuw format: de Minister van Gehandicaptenzaken.

Lucille gelooft in de kracht van massamedia, om zo mensen met een handicap veel zichtbaarder te maken. De televisieprogramma’s dragen bij aan een positieve beeldvorming over mensen met een handicap. Haar inzet blijft niet onopgemerkt. Zo wordt Lucille in 2010 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau, in 2011 wint ze de Martin Luther King Award en in 2012 de Majoor Bosshardt Prijs.

Parktheater Academy’s vinden aan het einde van de middag plaats in de Kameleon. 
 

Gratis 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie