Busreis naar Mamma Mia!

zo 20 okt
10:15

De wereldwijde hitmusical Mamma Mia! is dé feelgood-show van het nieuwe theaterseizoen. Mamma Mia! combineert ABBA’s grootste hits met een energiek en komisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie. 

Sophie staat op het punt te trouwen terwijl haar moeder met haar bruisende verleden wordt geconfronteerd door een ontmoeting met drie voormalige liefdes. Sophie die op haar bruiloft door haar echte vader wil worden weggegeven, probeert uit te vinden wie van de drie mannen dat is. Donna’s beste vriendinnen van vroeger komen voor de bruiloft naar het eiland om herinneringen op te halen aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s.

Met alle bekende ABBA-hits als Dancing Queen, Knowing Me, Knowing You, Super Trouper en uiteraard Mamma Mia is nu te zien in het Beatrix Theater Utrecht.

  • Je stapt in bij het Parktheater en reist in een comfortabele bus naar het theater op locatie en weer terug
  • Incl. pauze-arrangement op locatie
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie