Launch Yourself Event

In Between Café
ma 24 jun
10:00

In 2015 was dit event een daverend succes met ruim 700 bezoekers. Op veler verzoek dan ook dit jaar een tweede editie.
Of je nou werkzoekend bent, een carrière switch wilt maken of eigen ondernemer bent: je moet jezelf verkopen en jezelf verkopen is voor velen het moeilijkste dat er is. Vooral omdat in onze huidige samenleving grote aanspraak gedaan wordt op iemands onderscheidend vermogen: hoe steek je uit boven de rest en hoe kom je aan tafel bij die potentiele werk- of opdrachtgever? 

Op het Launch Yourself Event 2019 bieden topsprekers vanuit het hele land, diverse masterclasses aan. Wij bieden een volledige dag van 10.00 – 17.00 uur boordevol masterclasses, een bijzondere theatershow en andere vormen op het gebied van onder andere social media, video-strategieën, fotografie, content marketing, social selling, personal branding, zichtbaarheid en nog veel meer!

  • Er zijn twee typen kaartjes beschikbaar: 1 voor ondernemers en 1 voor werkzoekenden of carrière-switchers. Koop het ticket dat voor jou van toepassing is.
  • In de prijs zit een lunch inbegrepen plus koffie, thee en water de hele dag door. Ben je allergisch of vegetarisch, geef dit dan door op info@launchyourselfevent.nl dan houden we hiermee rekening met het verzorgen van jouw lunch.

Meer informatie: www.launchyourselfevent.nl  

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie