©Wannes Cré
vr 24 jan ’20 19:00
Speciale toegangsprijs Theaterweekend

Warnet

Schippers & Van Gucht
Een ode aan de mens en een avontuur voor iedereen tussen 7 en 107 jaar
vr 24 jan ’20
19:00

Warnet (ander woord voor labyrint) vertelt over wat we op onze dagelijkse weg tegenkomen; hoe onze kleine wereld opeens heel erg groot kan worden.

Je ziet heel veel verschillende verhalen, soms belangrijk, soms onbelangrijk. Op vier grote schermen – en tegelijkertijd live – zien we een acteur, die veertig verschillende personages speelt. Zo is een oude vrouw op zoek naar haar hondje, zijn mensen met punthoedjes onderweg naar het feestje van een honderdjarige en strijkt een man zijn das op strijkmuziek. Maar iedereen ziet andere details en maakt in zijn hoofd een eigen unieke voorstelling. Toch is Warnet een legpuzzel die je alleen samen kunt leggen. Ouders met kinderen, vrienden die samen komen, allemaal wijzend, luisterend, of stiekem lachend. Warnet is een ode aan de mens en een avontuur voor iedereen tussen 7 en 107 jaar.

  • Prijs is € 10 + €1 servicekosten = € 11
  • Deze voorstelling wordt verkocht met vaste plaatskeuze, maar heeft een vrije plaatskeuze. De rij- en stoelnummers op de kaarten vervallen. 
  • Voor aanvang kun je meedoen met de activiteiten van StudioDoen
Onderdeel van
Theaterweekend

“Een kolkende droom van onnavolgbare associaties” ★★★

Theaterkrant

Credits

concept Schippers&VanGucht / regie Jellie Schippers / decor,kostuum & beeld Myriam Van Gucht / spel live en video Toon Kuijpers / video Arjen Klerkx / muziek en geluid Joeri Cnapelinckx / co-productie met Het Zuidelijk Toneel

Laat je inspireren

NAtionaal theaterweekend NAtionaal theaterweekend

Theaterweekend

Kennismaken met theater

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie