za 26 okt ’19 20:00 - 22:40

Lazy Listeners - Hallo Dood!

Watershed
Literaire avond met prikkelende muziek, literatuur, filosofie en visuele stroomstoten
za 26 okt ’19
20:00 - 22:40
  • za 26 okt ’19
    20:00 - 22:40
    Pauze 21:00
    Hertog Jan Zaal

De dood is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een relaxed avondje uit. Maar we houden het luchtig. 

Lazy Listeners -Hallo Dood! is een live event met muziek, literatuur en veel Neon over de dood, jawel de dood. Tijdens de 2019-editie van ons live event Lazy Listeners kruipen we op de bank bij die goeie ouwe Magere Hein voor een goed gesprek over de dood. Met een avond vol prikkelende muziek, literatuur, filosofie en visuele stroomstoten. Met Typhoon, Kader Abdolah, Lucky Fonz III, LouLou Elisabettie, Lisa Weeda en Juliet Gagnon dagen we die ouwe Hein uit: welke rol speelt de dood in ons leven? En waarom zijn we eigenlijk bang voor die lange met z’n zeis?

Lazy Listeners kiest elk jaar voor een taboe, beent dat uit en poogt zo er de schaamte en angst een beetje af te pulken.  

Watershed is de Zuid-Nederlandse literaire organisatie die vanuit Eindhoven schrijvers helpt hun sporen opvallend te maken en hun talent te ontwikkelen.

De voorstelling is in het Nederlands en in het Engels
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie