┬ęDave van Hout
Reprise

In de lift

Marlon Kicken
za 28 sep
20:30
  • za 28 sep
    20:30 - 22:00
    Philipszaal

In zijn derde theatervoorstelling neemt Marlon je mee van het verleden naar het heden en de toekomst. Wie kwam hij tegen? Wat staat hem nog te wachten?

Een rasechte verhalenverteller met een relaxt voorkomen. Deze ex-tonprater is geboren op Curaçao en opgegroeid in Brabant. Marlon Kicken zit letterlijk in de lift. Met de lift gaan is de makkelijkste manier om boven te komen, maar is het niet slimmer om soms de trap te nemen?

Met een humoristische blik becommentarieert Marlon Kicken de wereld om zich heen. Deze goedlachse rasverteller zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt. En als hij over zijn avonturen praat is het net alsof je er zelf bij bent geweest.

Marlon wordt geprezen om zijn zelfspot, herkenbare verhalen en improvisatietalent. Laat je verrassen door deze hilarische Brabander met zijn relaxte en originele stijl.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie