©Huff&Reuter
vr 19 jun ’20 20:30

Herman in Concert

Herman in een bakje Geitenkwark
Vier mannen die barsten van absurde humor en muzikaliteit
vr 19 jun ’20
20:30

De heren van Herman in een bakje Geitenkwark hebben als sterkste troef hun muzikaliteit en eigenzinnige humor. In Herman in Concert laten ze je hun mooiste muzikale hoogstandjes uit de vorige drie voorstellingen horen, opgediend in een nieuw jasje.

Met de meligheid die we van ze kennen, zo valt te lezen in hun aankondiging:
‘Heb je ons pas later ontdekt en baal je daar van, dan is deze avond voor jou. Heb je alles zeventien keer gezien maar baal je alsnog, omdat jij nou eenmaal iemand bent die baalt? Dan is deze avond voor jou. Is dit hier, nu, de allereerste keer dat je van ons hoort? Dán is het eigenlijk te laat.’

Herman in een bakje Geitenkwark zingt klassiekers als Profeten van de liefde, Valsmunterij en natuurlijk Balzak van Goud. Melig, absurd, ontroering, verwondering; Herman In Concert, mis het niet.

Credits

met Benny van der Bijl, Rein Mulder, Rob Veugelaers en Polle Vrienten / regie Kees Prins

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie