©Marloes van Dijken
za 13 jun ’20 20:30

Familie te koop

Margriet Bolding
Waarom je hele leven aan dezelfde familie vastzitten?
za 13 jun ’20
20:30

Waarom je hele leven aan dezelfde familie vastzitten? Cabaretière Margriet Bolding stelt in haar vierde voorstelling voor om ze te verkopen. En ze gaat nog verder; kijk of er misschien nog wat leukers in de aanbieding is. Er staat vast nog wel een fijne Brabantse familie op familieplaats.nl.

Eindelijk die bourgondische moeder met die hartelijke lach waar je altijd van gedroomd hebt. En koop dan gelijk ook een broer met oprechte interesse. En neem vanavond dat ene familielid waar je vanaf wilt gewoon eens mee naar deze voorstelling. Ruilen mag altijd.

Margriet is niet alleen een cabaretière, maar ook een organisatiepsycholoog. Deze combinatie vormt een onuitputtelijke bron van inspiratie voor haar voorstellingen.
Ze wordt geroemd om haar eigenzinnige humor en mooie liedjes en snijdt in haar theaterwerk zeer herkenbare thema’s aan.

In 2008 won Margriet Bolding de tweede prijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en sindsdien maakt zij avondvullende cabaretprogramma’s die in heel Nederland zijn te zien. Vorig seizoen was ze in het Parktheater te zien met Het gras bij de buren.

“Margriet Bolding. Onthoud de naam. Een natuurtalent”

NRC handelsblad
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie