wo 28 apr ’21 20:00

Lacrimosa

Yentl en de Boer
Ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn
wo 28 apr ’21
20:00

Lacrimosa. Het betekent zoiets als ‘diepbedroefd’. Of ‘tot tranen geroerd’. De derde voorstelling van Yentl en de Boer is een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn.

Toch kunnen de zakdoeken thuisblijven: de leukste liedjesmakers van Nederland maken er een groot feest van. Muzikaal gaan ze verder. Hun teksten zijn nog raker en de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijker titel niet misstaan.

Yentl en de Boer zijn bekend van hun muzikale bijdrage aan RTL Late Night en Opium TV. Het cabaretduo ontving de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied, Ik heb een man gekend en werd genomineerd voor de cabaretprijs Neerlands Hoop. Ook sleepte het tweetal dit jaar de tweede nominatie binnen voor de Annie M.G. Schmidtprijs met het nummer Stop de Tijd.

  • Deze voorstelling zou te zien zijn op 11 juni 2020. In verband met hun zwangerschappen hebben Yentl en de Boer de voorstelling verplaatst naar  theaterseizoen 20/21 en is in het Parktheater te zien op 28 april 2021. Gekochte tickets blijven gewoon geldig. 

Credits

Met: Yentl Schieman en Christine de Boer
Foto: Daan Colijn & Thijs

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie