De Kampvuursessies

Yentl en de Boer
Verplaatst van 19 januari naar 5 mei 2022
do 5 mei ’22 20:00 - 21:30
Verzameling van hun beste werk tot nu toe en gloednieuwe liedjes
do 5 mei ’22
20:00 - 21:30
  • do 5 mei ’22
    20:00 - 21:30
    Hertog Jan Zaal
    Geweest

Kom lekker binnen, Yentl en de Boer steken een fikkie aan en gaan muziek maken. Een beetje samen zijn, op afstand, maar super intiem. Omdat ze zin hebben om hun mooiste en grappigste nummers te spelen. En om nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. 

Yentl en de Boer zijn er klaar voor. Na twee synchroon geboren baby’s keert het muzikale cabaretduo terug op het Parktheaterpodium met een verzameling van hun beste werk tot nu toe en gloednieuwe liedjes. 

Je kent het duo misschien van hun muzikale bijdrages aan programma’s als Pauw, RTL Late Night en Opium TV. Of van hun liedjes, op de radio, van Frits Spits of via-via. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie.

Tussen de lockdowns door speelden ze al een paar keer de Kampvuursessies en kregen ze lovende recensies én de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Deze prijs wonnen ze eerder al eens voor Ik heb een man gekend, dit keer won Het is begonnen. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. 

Helaas kan de voorstelling door de corona-maatregelen niet doorgaan op de oorspronkelijke datum en wordt verplaatst naar 5 mei 2022. 

Credits

met Yentl Schieman en Christine de Boer / muzikanten Charly Zastrau en Laurens Joensen