©Leon Hendrinckx / Studio Minsk
wo 10 jun ’20 20:30

SYZYGY

Jakop Ahlbom Company
Liefdevolle performance over kracht en kwetsbaarheid
wo 10 jun ’20
20:30
  • wo 10 jun ’20
    20:30
    Philipszaal

Hoe hebben cultuur en media invloed op ons zelfbeeld, en kunnen we omgaan met verandering? Hoe ver kan maakbaarheid gaan, en wat is schoonheid? 

Het is het machtigste én het meest kwetsbaarste wat we bezitten: het lichaam. In SYZYGY geeft de Jakop Ahlbom Company vorm aan menselijke en emotionele thema’s rondom het lichaam. We zien vier vrouwelijke performers, die hun lichaam inzetten als instrument. Tegelijkertijd ben je getuige van een spannend spel met surrealisme en transformatie.
 

SYZYGY is een terugkeer naar de intimiteit van het kleinere na jaren van groot gemonteerde magische voorstellingen als Horror en Le Bal. Zo kan Jakop dicht op de huid op zoek gaan naar de essentie van het lichaam in al zijn zuiverheid. Een liefdevolle performance over kracht en kwetsbaarheid, schijn en zijn, illusie en desillusie. Associatief in de beste Ahlbom-traditie.

Gratis inleiding 19.30 u

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie