za 6 jun ’20 20:00

The Rolling Stones' Sticky Fingers

Legendary Albums Live presenteert
Een onvergetelijke avond Stones-Satisfaction
za 6 jun ’20
20:00

De verzameling songs op het album Sticky Fingers werd in 1971 al unaniem geroemd als hét creatieve hoogtepunt van The Rolling Stones. Nu, een halve eeuw later, is het album nog steeds springlevend.

 

Legendary Albums Live trakteert vanavond op een onvergetelijke avond Stones-Satisfaction. Songs als Brown Sugar, Sister Morphine en Wild Horses wisselen af met achtergrondverhalen en videobeelden. Én natuurlijk komen ook de grootste hits van andere albums voorbij.
Jan Akkerman, Bert Heerink en de Bombitas nemen samen met de LA Liveband het materiaal vocaal en muzikaal voor hun rekening.

  • Gastvrouwen De Lange Tafel: Marlies en Hannie

Credits

met Jan Akkerman (gitaar), Bert Heerink (zang), De Bombitas: Lies Schilp en Inge Bonthond (zang), Rob Winter (gitaar), Jan-Peter Bast (toetsen), Arie den Boer (drums) en Marco Dirne (bas) / muzikale leiding Jan-Peter Bast / regie Winfred van Buren

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie