ma 25 mei ’20 20:30

Hitting True North

Kalpanarts
Kalpanarts is een uniek dansgezelschap
ma 25 mei ’20
20:30
  • ma 25 mei ’20
    20:30
    Philipszaal

Kalpanarts is een uniek dansgezelschap; het maakt choreografieën vanuit de vele bronnen die de Indiase cultuur rijk is. Choreograaf en cultureel antropoloog Kalpana Raghuraman vormt Indiase, hedendaagse en urban dans samen tot een heel eigen danstaal.

Geniet van complexe ritmes, voetenwerk, krachtige gezichtsexpressie en livemuziek.
De wereld is constant in verandering. Steeds interactiever, steeds sneller, steeds complexer. In Hitting True North gaan vier dansers, een violist (Oene van Geel) en een accordeonist (Oleg Fateev) op zoek naar hun eigen innerlijke kompas om gemakkelijker te switchen in veranderende situaties, culturen, en contexten.

Gratis inleiding 19.30 u

Onderdeel van
Ontdek dans

"Raghuraman mixt op brutale manier haar Indiase wortels met haar ervaring in moderne dans en haar nieuwsgierigheid naar hiphop... Meer dan in eerder werk durft Raghuraman haar neiging naar elegantie achter zich te laten."

de Volkskrant
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie