vr 29 mei ’20 - za 30 mei ’20

Verte

Sara Kroos
Ze is grof, ze is direct, ze laat je lachen om de ergste dingen
vr 29 mei ’20
-
za 30 mei ’20

Ze is grof, ze is direct, ze maakt je aan het lachen om de ergste dingen en ze heeft een klein hartje. Cabaretière Sara Kroos pakt extra uit met haar nieuwe voorstelling Verte.

Met verrassende visuals en een 2.0 muziekstijl met haar topmuzikanten. Met de energieke, stoere aanpak die we van haar gewend zijn, maar ook een nieuwe blik, vrolijk voorbij de zwaarte. Met een geweldige avond voor iedereen die tegen een stootje kan.

Verte gaat over vooruit kijken, verder denken. En hoe ver kun je gaan? Verte is een show als een rollercoaster en als je na afloop naar buiten stapt, ben je lekker door elkaar geschud en kun je er weer fris tegenaan.


Uit de pers:


"Sara Kroos gooit de luiken open"
(Algemeen Dagblad ★★★★)
"Cabaretier Sara Kroos bewijst zich als een beeldende verteller met zelfspot" (Volkskrant ★★★★) 
"Mee op levensreis met Sara KroosI" (Telegraaf ★★★)
"Bijzonder grappig, een goede mix van grappen, maatschappijkritiek en persoonlijkheid" (Trouw ★★★★)
"Sara Kroos behoort tot de besten in haar genre. Verte barst van de zelfspot en de lach klinkt luider dan ooit. Een heerlijk optimistische voorstelling, mooi licht van toon en gedrenkt in humor" (AD ★★★★) 


"Sara Kroos is lichter dan ooit" ★★★★

NRC

Credits

regie Jessica Borst / muzikanten Rutger Hoorn en Nathaniël van Veenen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie