Club Salvador 2020

Xarah von den Vielenregen & El Tigre Blanco
Première
vr 29 mei ’20 - zo 31 mei ’20
Bijzondere voorstelling in een feestelijke nachtclubsetting
vr 29 mei ’20
-
zo 31 mei ’20

Al twee theaterseizoenen is Club Salvador een enorm succes en ook dit jaar wordt de Philipszaal omgetoverd tot een plek die je doet vergeten waar je bent. Even kleurrijk en surrealistisch als de penseelstreken van de grootmeester Dalí.

Geïnspireerd op de decadente sideshows van de vorige eeuw trakteren internationaal burlesque starlet Xarah von Den Vielenregen en EL Tigre Blanco je op een mix van burlesque, cabaret, danger show, acrobatics, drinks, comedy en live muziek. Treed binnen in de wereld van Club Salvador.

Club Salvador: een compleet concept


Verwacht geen normale theaterervaring, maar waan je in een echte nachtclub waar je geniet van spectaculaire en mooie shows. De bar is de gehele avond geopend en blijf na afloop lekker hangen op de afterparty met dj en ga met de sterren van de avond op de foto. Je avond extra speciaal maken? Naast normale kaarten, zijn er ook VIP-kaarten beschikbaar. Je krijgt een eigen tafel aan het podium inclusief ontvangst met een glas prosecco en een hapje. Er zijn maar een beperkt aantal VIP-kaarten beschikbaar, ben er dus snel bij want op=op!

  • 16+
  • vr 29 mei première
  • VIP-kaarten beschikbaar: show inclusief eigen tafel aan het podium, ontvangst met een glas prosecco en een hapje
  • Dresscode: breng dat sjieke pak vast naar de stomerij, maak een afspraak bij de kapper en haal je meest flitsende schoenen tevoorschijn. Denk: glitter & glamour, black tie, evening dress, burlesque, roaring twenties, 30s, 40s, 50s, Great Gatsby, flappergirl, dandy, decadent chique...

Nieuw programma 2022/2023

Het nieuwe theaterprogramma is bekend en de kaartverkoop is gestart

Meer info