©Roy Beusker
do 28 mei ’20 20:00 - 22:45
reprise

Highlights

Tineke Schouten
Vorig seizoen al een succesvol feest der herkenning
do 28 mei ’20
20:00 - 22:45
  • do 28 mei ’20
    20:00 - 22:45
    Pauze 21:10
    Hertog Jan Zaal

Vorig seizoen was Highlights een succesvol feest der herkenning. Daarom komt Tineke Schouten nog een keer terug met de beste typetjes, sketches, grappen en liedjes uit haar meer dan 35-jarige carrière, aangevuld met nieuw materiaal.

Met een schatkist vol pruiken, accenten, absurde personages en pijnlijk herkenbare situaties kun je van deze koningin van de typetjes opnieuw een avondje schaterlachen verwachten.
Een unieke kans om getuige te zijn van een topcomédienne, ditmaal geflankeerd door een zevenkoppig liveorkest.


Toegankelijk voor mensen met een visuele beperking


Tineke Schouten is ook te beleven door iedereen met een visuele beperking, want er is een blindentolk van Komt het Zien! met live audiobeschrijving. Alleen blinden en slechtzienden kunnen dit horen via een draadloze koptelefoon. Vooraf geeft de blindentolk ook extra uitleg. Blindengeleidehonden zijn welkom. Neem contact op met de kassa, zodat wij in overleg de meest geschikte plek in de zaal voor jou en je hond kunnen uitzoeken.

Onderdeel van
De Lange Tafel
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie