zo 24 mei ’20 14:00

Hip Hop Hoera

Frontaal / Don’t Hit Mama
Urban dansvoorstelling voor iedereen vanaf vier jaar
zo 24 mei ’20
14:00
  • zo 24 mei ’20
    14:00
    Philipszaal

Breakdance, popping & locking en fusion voor oudere mensen? Absoluut niet! Hip Hop Hoera neemt je mee in thema’s als wie ben ik, wie is die ander? en waarom hoort hij wel bij een groepje en ikke niet? Een voorstelling over jezelf zijn, anders zijn en met elkaar zijn.

 

 

In Hip Hop Hoera! klinken allerlei soorten muziek afkomstig uit de hiphop scene. De samples zijn voor de ouders een feest van herkenning. En aan het einde mag je zelf de vloer op om lekker met de dansers te shaken en te grooven.

Choreograaf Honey Eavis maakt een voorstelling over sociaal gedrag. Inspiratie haalt ze uit de waarden die zij kent uit de hiphop cultuur. Over geven, nemen en delen. Eavis is zelf als danser en docent goed bekend met de hiphop cultuur. Ze laat de dansers met elkaar en met de kinderen spelen met de begrippen ik, jij en wij. Hoe ga je met elkaar om en wie trekt er aan welke touwtjes?

  • Excl. consumptie

"Hip Hop Hoera The Remix is een speelse dansvoorstelling, voor kinderen een leuke kennismaking met hiphopdans, waarin zelfs enkele levenslessen uit de hiphopcultuur verstopt zitten."

Theaterkrant

Credits

idee en concept Honey Eavis en Mirjam Nebbeling / choreografie Honey Eavis in samenwerking met de dansers / dramaturgie Daniel van Klaveren / dansadvies André "Drosha" Grekhov / dansers Yordana Rodriguez, Stefan Seedorf, Steven Lima, Denzel Vyent, Skeyenno Talany, Xichela Liberia / animatie Kristel Doest/VJ Aineko / DJ/soundtrack Lucas Benjamin
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie