za 23 mei ’20 20:30
Ladies Night

Marja’s Grote Tupper Topper Show

Marja van Katendrecht
We zijn druk met Facebook, Instagram, Twitter en WhatsApp...
za 23 mei ’20
20:30

Digitaal zijn we druk, met Facebook, Instagram, Twitter en WhatsApp. Overal zoeken we erkenning. Kijk eens hoe leuk ik ben. Kijk dan!

Maar achter deze digitale vrolijkheid schuilt vaak eenzaamheid. Eigenlijk net zoals de Tupperwarebakjes: mooi van buiten, leeg van binnen.
Gelukkig is daar consulente Marja van Katendrecht. Want als iemand een leegte weet op te vullen is zij dat wel! Haar Tupperware-party is als een warm bad.

Gooi je vooroordelen van ‘oubollig’ overboord, stel jezelf open en laat je verrassen!
Bijgestaan door de good old Tupperwarebakjes brengt de ontwapenende Marja gesprekken met het publiek op gang. Ze luistert en ze vertelt. En dat levert mooie, lieve, gekke en verbazingwekkende verhalen op.
Al jaren beroemd in Rotterdam en omstreken, maar na deze tournee in heel Nederland. En bovendien winnaar van de persoonlijkheidsprijs Cameretten 2018.

  • Ladies Night
  • Gastvrouwen De Lange Tafel: Francine en Marlies

 

Credits

tekstbijdrage Don Duyns / regie Pitt de Grooth / eindregie Servaes Nelissen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie