©Tom Schamp
vr 22 mei ’20 19:00

De geheime tuin

Toneelgroep Maastricht
Muzikale familievoorstelling naar klassiek kinderboek
vr 22 mei ’20
19:00

Een enorm landhuis, duizenden kamers, gesloten deuren, rare geluiden en helemaal niks te doen. Het weesmeisje Mary Lennox verveelt zich een ongeluk in het grote huis van haar verdrietige oom die er bijna nooit is.

Maar Mary is nieuwsgierig en stronteigenwijs. Ze gaat op pad in het huis en de tuinen, ontdekt mysterieuze dingen en blijkt allesbehalve alleen te zijn.
Artistiek leider Servé Hermans regisseert de muzikale familievoorstelling De geheime tuin naar het klassieke kinderboek van Frances Hodgson Burnett uit 1911. Servé heeft in zijn regies een voorliefde voor grote tableaus met veel muzikaliteit en beeldende mis-en-scenes.

  • Excl. consumptie

Credits

met Joke Emmers, Michel Sluysmans, Louis van Beek e.a. / tekst Frances Hodgson Burnett / bewerking Jibbe Willems / regie Servé Hermans / muziek Ron Reuman, Roeland Vandemoortele en Axl Peleman in samenwerking met Het Laagland
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie