©Aisha Zeijpveld
wo 20 mei ’20 20:00

Kom

Sanne Wallis de Vries
Beleef een avond met Sanne zoals je die niet eerder hebt beleefd
wo 20 mei ’20
20:00

Kom een avond met Sanne beleven zoals je die niet eerder hebt beleefd. Geflankeerd door haar vaste muzikanten neemt de cabaretière je op haar eigen wijze mee op een trip door de verbeelding en langs de rauwe realiteit.

©Aisha Zeijpveld

Sanne gaat je voor door de diepste en donkerste plekken van de menselijke ziel. Ze viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Met spijkerzoete stand-up comedy en suikerharde muziek.

In 1997 ging haar eerste avondvullende soloprogramma in première. Inmiddels is Sanne bekend van programma’s als Kopspijkers en Koefnoen en speelde ze in de opera Sweeney Todd. Kinderen kennen haar als directrice Dreus uit Mees Kees. In 2017 waagde Sanne zich na zeven jaar weer aan een eigen solo met de titel Gut.

Credits

muziek Dionys Breukers en Wouter Planteijdt

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Meer informatie